KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Ons Team

Metaal

Richard

Vakwerker in metaal

“De interesse voor metaal begon toen ik stage liep. Daar leerde ik van alles over de productie van machines en systemen. Ik had ook fijne collega’s die mij alles wilden uitleggen. Mijn interesse voor metaalbewerking was gewekt. Bij Sallcon vind je me vaak in de zagerij. Ook werk ik als meewerkend voorman en stuur ik af en toe mensen aan. Inmiddels werk ik al 26 jaar op de afdeling Metaal.”

Derk-Jan

Vakwerker in metaal

“Op school had ik nooit veel met techniek. Tot die keer dat ik eens kon invallen bij Sallcon Metaal. Daarna wilde ik niks anders. Ik ben blijven plakken en werk nu vijf jaar met plezier op de afdeling. Mijn voornaamste werkzaamheden zijn zagen en vloeiboren, maar ik ben eigenlijk een allround medewerker. Gelukkig maar, want ik voel mij het prettigst bij afwisselend werk.”

Arthur

Vakwerker in metaal

“Werken met metaal heeft altijd al in mij gezeten. Van alles in elkaar zetten vind ik erg mooi. Ik sleutelde vroeger graag aan motoren en auto’s. Nu doe ik veel montagewerk op de afdeling Metaal. Een mooi vak. Ook kan ik mijzelf bijna meewerkend voorman noemen. Op papier ben ik het nog niet, maar in mijn werk stuur ik al veel mensen aan.”

Joop

Vakwerker in metaal

“Ik houd mij veel bezig met montagewerk, heb inpakwerkzaamheden en help verder waar dat nodig is. Zo controleer ik alles voor het naar de klant wordt verzonden. Binnen Sallcon heb ik op allerlei afdelingen gezeten. Ik begon met het werken met Philips lampen in 1977, maar nu werk ik alweer ruim tien jaar bij Sallcon Metaal.”

Kom meer over ons te weten

Wie wij zijn

Sallcon staat voor duurzaam ondernemen met hoofd en hart.  Bij Sallcon werken vakmensen met een afstand tot werk in een beschermde omgeving. Ons veelzijdig productie- en dienstverleningsbedrijf is erkend als Werkleerbedrijf. Maatschappelijk ondernemen en het uitbesteden van vakwerk aan Sallcon gaan goed samen. 

Wat we doen

Met Sallcon  kiest u voor Maatschappelijk Verantwoord Produceren. Het kwalitatief hoogwaardig vakwerk wordt uitgevoerd door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met een fysieke of mentale belemmering. Ook bieden wij als werkleerbedrijf jongeren kansen in de techniek. Klanten kiezen voor onze kwaliteit en vinden het prettig dat ze daarmee ook direct sociaal ondernemen.

Social Return

Sallcon  is ook een interessante partner om invulling te geven aan SocialReturn. Sallcon werkt immers met vakmensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en voldoet hiermee aan de overheidsvoorwaarde dat bij aanbestedingen minimaal 5% van de opdrachtsom wordt aangewend om werk te genereren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.